Reviews

Based on 73 reviews
82%
(60)
11%
(8)
5%
(4)
1%
(1)
0%
(0)
T
Day Cream
Trude W.

Day Cream

Calming and hydrating

I
Day Cream
Ingun K.N.

Haven’t used it long enough to ra te

T
Day Cream
Tone M.R.
Dagkrem

Fin konsistens, gir god fukt, og veldig god lukt. Smart med et trykk for å få ut kremen👍

r
Serum
rita o.

Serum

Nydelig krem

Behagelig og perfekt konsistens. Gir god fukt og fungerer godt sammen med sminke.

Lovely product

Lovely company and product

J
Foam Cleanser
Jan P.M.
A really good product!

Love this product!

M
Foam Cleanser
Martin G.

Foam Cleanser

E
Day Cream
Eli A.
Dagkrem

God konsistens og luktar godt.

J
Toner Essence
Judy B.B.
Fresh feel

This toner leaves my skin feeling so fresh. The spray is delivered at just the right pressure, like a gentle mist.

S
Day Cream
Svanhild A.F.
Herlig dsgkrem

Jeg kjøpte nylig dagkremen til Sollmar, og jeg er superfornøyd. Den er lett i konsistensen, enkel og påføre, og den gir godt med både fukt og næring. Og den lukter herlig. Jeg synes det er et pluss at de har laget den med et pumpesystem som gjør at jeg slipper å ta fingrene oppi krukken (mindre bakterier). Gleder meg til å prøve resten av serien.

K
Serum
Kikki S.W.
Foam cleanser og serum - veldig fornøyd så langt

Har veldig sensitiv hud og selv produkter anbefalt av dermatologer, og apotek kan utløse kraftige reaksjoner, selv etter en påføring. Derfor sitter det alltid langt inne å kjøpe nye produkter, for jeg ender som regel opp med å gi dem bort. Men, da jeg er en tang og tare entusiast som har trua på de gode egenskapene i råvarene, så tok jeg til slutt sjansen og kjøpte 2 av produktene. Så langt er jeg superfornøyd; ingen reaksjon og huden er forbedret. Har tørr hud (51 år) med både acne og rosacea i tillegg til hyoersensitiv/allergihud og periodevis psoriasis. Med andre ord er jeg ingen lett kunde, og finner sjeldent produkter som fungerer. Nå gjenstår bare å se om jeg tåler produktene over tid, men så langt virker dette suverent! Anbefales!

A
Serum
ANA
Feels great on skin

I am not a friend of serum products, they normally don’t feel like they do something. However I love this one. I have used it in the morning but I think I like it best when I came back home after work. I clean the face, apply and feel it working and nourishing :)

My skin is dansing with joy

I can feel how active it us, so much so that I use it day time too.

J
Serum
Judy B.B.
Health skin with this

Love this serum. I believe my skin loves it too

A
Oil Cleanser
Astri R.
Gorgeous!

Very good makeup-remover

Nattkrem

God lukt. Deilig og avkjølende på huden.

A
Foam Cleanser
Astri R.
Lovely to use

Very comfortable, easy to Apple, easy to take off

T
Oil Cleanser
Trude W.

Oil Cleanser

J
Day Cream
Judy B.B.
Day Cream

I love this Day Cream. My skin feels so smooth after applying this cream. I am hooked. No other face cream has this combination of ingredients that nourish my skin while being zero waste. The best!

A
Serum
Anette G.
Fantastisk!!

Dette serumet har virkelig endret helt huden til ungdommen min. Fra å slite med akne til å bli kvitt gamle arr og få mindre utbrudd! Dette var 3dje flasken i hus, og dette blir ikke siste. Tror kanskje den hjelper på linjene mine også😄 fint at vi kan bruke den sammen, ingen alders begrensninger eller kategorisering. Takk til dere i Sollmar som har laget dette fantastiske serumet🌟

Seig

Nattkremmen er litt seig/treig å smøre på seg. Kunne vært litt mer smørbar

B
Serum
Bertha C.
Not sure about it

I am quite happy with the 2 products i got from Sollmar, the day cream and night cream/mask. So I invest a bit more and got their serum as well. I can say it’s moisturising and provide good hydration initially, it soften my skin as well, but other than that, I can’t say it’s doing too much. The feeling I usually have of using serum is that it would give an instant surge and also long term benefits. However with this one i can’t see what has improved in general. The products are more suitable for younger skins I guess!

K
Foam Cleanser
Kristine T.

This is a good cleanser!