Lær mer om våre unike ingredienser

I Sollmar tror vi på åpenhet og kraften i naturlige ingredienser. Dykk ned i detaljene om hva som går inn i produktene våre og lær hvordan hver ingrediens virker for å nære, beskytte og forynge huden din.

Våre hovedingredienser

Se hva de ulike ingrediensene gjør for huden din

Søl nærer huden med vitaminer, mineraler og antioksidanter. Disse næringsstoffene hjelper med å stimulere huden, fremme sunn cellevekst og forbedre hudens tekstur og utseende.

Dette er en 'fuktighetsmagnet'! Snøsopp tilfører huden fuktighet og hjelper også med å trekke fuktighet dypt inn i huden, slik at huden din blir hydrert innenfra. Den har mindre partikler enn hyaluronsyre og vil lettere trenge inn i huden. Inneholder vitamin A (retinol), C, D, ulike antioksidanter og antibakterielle egenskaper. Hjelper mot mørke flekker og hyperpigmentering.

Risferment kan gi deg en jevnere hudtone. Det hjelper med å redusere aldersflekker og aknearr. Hjelper mot linjer og rynker, hyperpigmentering, døde hudceller og kan øke produksjonen av hudens ceramider. Rispeptider kan også øke kollagensyntesen og lysne huden.

Beroliger og beskytter huden. Anti-inflammatorisk og hjelper mot tørr hud, akne og eksem. Styrker hudbarrieren og kan også øke hudens evne til å holde på fuktighet.

Grønn te er full av vitaminer, antioksidanter og beroligende egenskaper. Det er en av naturens beste hudpleieingredienser.

Linfrøolje er rik på alfa-linolensyre (ALA), en omega-3 fettsyre som er kjent for å ha antiinflammatoriske egenskaper. Når den påføres huden, kan den bidra til å redusere rødhet og irritasjon. I tillegg er oljen også en rik kilde til antioksidanter som kan bidra til å beskytte huden mot skade forårsaket av frie radikaler. Generelt sett kan bruk av linfrøolje på huden bidra til å forbedre hudens generelle helse og utseende.

Kombucha samarbeider med huden for å fremme gode bakterier og holde mikrobiomet i balanse. Den reparerer og styrker hudbarrieren for å gi bedre naturlig beskyttelse mot miljøstress.

Sheasmør er rikt på vitaminene A og E, samt essensielle fettsyrer. Disse næringsstoffene hjelper til med å fukte og nære huden, og kan redusere synligheten av rynker, fine linjer og andre aldringstegn. I tillegg har sheasmør antiinflammatoriske egenskaper, noe som gjør det nyttig for å redusere rødhet og irritasjon forårsaket av eksem, dermatitt og andre hudtilstander. Samlet sett er sheasmør en fantastisk naturlig fuktighetskrem som kan bidra til å forbedre hudens generelle helse og utseende.

De viktigste fordelene med koffein i hudpleie er at det kan bidra til å trekke sammen blodårene, noe som kan redusere hevelser og mørke ringer rundt øynene. Koffein er også en kraftig antioksidant som kan hjelpe med å beskytte huden mot skade forårsaket av frie radikaler, og det kan også bidra til å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Koffein kan også øke blodstrømmen til huden, noe som kan forbedre hudens generelle helse og utseende. Samlet sett kan koffein være gunstig for huden ved å redusere hevelser, mørke ringer, beskytte mot frie radikaler.

Malurt kan berolige sensitiv hud, behandle tørr hud og akne. Den er full av vitamin E og andre antioksidanter som beskytter, nærer og fukter huden. Malurt virker i porene for å fjerne bakterier og overflødig olje for å bekjempe akne.

Kamille hjelper med å berolige irritert hud, redusere rødhet og betennelse, og fremme heling av mindre kutt og sår. Kamille er også en utmerket naturlig ingrediens for personer med eksem, dermatitt eller rosacea.

Produkter med kamille:

Ringblomst har antiinflammatoriske, antioksidant- og antimikrobielle egenskaper. Når den påføres huden, kan den bidra til å berolige irritert hud, redusere rødhet og betennelse, og fremme heling av mindre kutt og sår. I tillegg har ringblomst fuktighetsgivende egenskaper og er gunstig for sensitiv hud, eksem og dermatitt. Samlet sett er ringblomst en fantastisk naturlig ingrediens i hudpleieprodukter som kan forbedre hudens generelle helse og utseende.

Kun det beste

Med oss trenger du aldri lure på hva du påfører huden din. Hver ingrediens er nøye valgt for sin effektivitet og sikkerhet, slik at du kan nyte effektiv hudpleie uten bekymring.