Hvorfor er Sollmar unik?

Hvorfor er Sollmar unik?

Jun 10, 2024Runar Trellevik
Utviklet og produsert i Norge
Hudpleieserien er utviklet og produsert i Norge, av et norsk team med lang erfaring innen tang- og hudpleieproduksjon.

Søl - tang
Mange merker bruker andre typer tang, men vi bruker hovedsakelig Søl fordi det er svært næringsrikt og gunstig for huden.

Fermentering - Probiotika
Våre produkter skiller seg ut blant andre naturlige merker på grunn av våre unike formler, som inkluderer en blanding av rå naturlige ingredienser, tang og innovativ bruk av fermentering/probiotika. Vi har en unik fermenteringsprosess for tang som gir et svært konsentrert serum. Fermenteringsprosessen består av flere trinn for å utnytte ingrediensene best mulig. Dette gjør at produktet og næringsstoffene lettere absorberes, som mat for huden.

Balansere hudens mikrobiom
Hudpleieserien er utviklet for å hjelpe huden med å oppnå balanse i hudens mikrobiom. Derfor kan produktene brukes av nesten alle.

'Raw food' for huden
Så langt det er mulig, prøver vi å jobbe i henhold til "råmatprinsippet". Vi bruker minst mulig oppvarming av råvarene og i prosessene. Dette gir de ferdige produktene høy kvalitet.

Flerbruk
Produktene har flerbrukspotensial. Spesielt asiater ser på hudpleie som en mer helhetlig behandling enn i Vesten. Noen produkter inneholder biotin og andre næringsstoffer som er spesielt gunstige for hodebunnen og hårroten. Renseproduktene kan også brukes som ansiktsmasker.

Vegansk
Alle ingrediensene vi bruker er nøye utvalgt. Vi bruker naturlige og veganske ingredienser, og hvert produkt inneholder minst 70% sertifiserte økologiske ingredienser.

Duft
Vi bruker en liten mengde naturlig duft, essensielle oljer og natur-identiske stoffer. Det er svært lite duft i våre produkter, og dette vil ikke forårsake irritasjon.

Unik bearbeiding av råvarer
Spirer dyrkes i næringsrike tangmiljøer for å oppnå de mest næringsrike ingrediensene.

Null avfall-produksjon
Vi bruker hele råvaren av ingrediensene. Rester etter fermentering brukes både i hagen og som mat (for eksempel tørkes fermenteringsrester og gis til fuglene utenfor vårt anlegg).

Oppsirkulering
Vi gjenbruker ingredienser som ellers ville blitt betraktet som avfall.

Lavt CO2-avtrykk
Siden vi lager de fleste ekstraktene og noen av oljene her på stedet, vil CO2-avtrykket og transporten bli mindre. Vi prøver også å skaffe så kortreiste råvarer som mulig, men noen import er nødvendig. Så langt det er mulig bruker vi råvarer av matkvalitet.

K-beauty
Koreansk skjønnhet er en rutine som vektlegger pleie av huden. Ved å skjemme bort huden med riktig, regimentert pleie ved bruk av produkter laget kun med de beste naturlige ingrediensene, oppnår huden sin beste tilstand.


More articles